Nabo eller lokalt interesseret

Er du nabo eller lokalt interesseret, så vil vi meget gerne i forbindelse med dig så tidligt som muligt. Vi går op i at være en god nabo, som du kan være stolt af at have i lokalområdet. Derfor vil vi meget gerne i dialog med alle naboer, der har lyst til at høre mere eller har idéer til, hvordan anlægget skal se ud og drives. Vi tager løbende kontakt til vores nye naboer – men har du ikke hørt fra os endnu, så kontakt os meget gerne.

Biogasanlægget kommer til at ligge på arealet mellem Værebro Erhvervsområde og Ølstykke Renseanlæg. Her kan du læse mere om projektet og se, hvor det skal ligge.

Vores mål er at anvende de seneste nye teknologier til at etablere og drive et moderne biogasanlæg, hvor vi også vil deltage i forskning og undervisning, særligt i lokalområdet. Vi ønsker at arbejde sammen med naboer, Egedal Kommune, ingeniører, arkitekter og forskere om i fællesskab at etablere et biogasanlæg, der er en god nabo, en aktiv deltager i lokalsamfundet og en bidragyder til at nå de lokale og globale mål for et bedre miljø og mindskede klimaforandringer.

Før anlægget bliver bygget, skal Egedal Kommune udarbejde lokalplan og kommuneplantillæg for området. Der skal også udarbejdes miljøkonsekvensvurdering (VVM) og miljøgodkendelse for anlæggets planlægning og drift. I den forbindelse vil Egedal Kommune gennemføre høringer, hvor du kan få mere at vide om projektet og kan komme med dine kommentarer.​ Ansøgning er indgivet til Egedal Kommune, og det forventes, at denne behandles på byrådsmøde i juni 2019.

Vores erfaringer er dog, at vi både kan få et bedre projekt og et bedre naboskab, hvis vi taler sammen inden de officielle høringer. Vi vil derfor gerne have kontakt med alle naboer, der ønsker det, for både at fortælle og lytte. Vi tager løbende i processen kontakt til naboerne, men du er også altid meget velkommen til at kontakte os for mere information og dialog.

Ønsker du at blive orienteret løbende, så meld dig til at modtage vores nyhedsbrev.
Du har også altid mulighed for at kontakte os direkte eller brug kontaktformularen her på siden, så hører du fra os snarest.

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål (FAQ).

Åbent hus hos de økologiske grise på Skovgård, mellem Hillerød og Slangerup.

​Jeg vil gerne kontaktes af Gasfabio

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gasfabio A/S – Hvissingevej 100 – DK 2600 Glostrup – Tlf. +45 72 14 33 00 – E-mail: info@gasfabio.dk – CVR: 36461349​